Rijschool Apollo 95 in Almere

Rijschool Apollo 95 is een professionele autorijschool in Almere. Daarbij worden er korte wachttijden gehanteerd en heb ik persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staan. Met rijschool Apollo 95 begeleidt ik je graag bij het behalen van je rijbewijs. Wanneer het tijd is om je rijbewijs te halen, wil je dit natuurlijk zo snel en goed mogelijk doen. Rijschool Apollo 95 is dé rijschool in Almere die je op professionele wijze voorbereid op jouw praktijkexamen. Door middel van een proefles kan ik goed inschatten hoeveel lessen je nodig hebt voordat je klaar bent om praktijkexamen te gaan doen. Deze proefles wordt je uiteraard gratis aangeboden. Na deze proefles kunnen we gaan beginnen met lessen. Rijschool Apollo 95 is een eenmanszaak.

Dit betekent dat je altijd dezelfde instructeur hebt waardoor veiligheid en vertrouwen geboden kan worden. Een rijles duurt 60 minuten. Uiteraard is dit ook uit te breiden naar twee keer 60 minuten achter elkaar. Uit ervaring is gebleken dat deze tijd er voor zorgt dat je het meeste leert op een efficiënte manier. Mocht dat voor jou een optie zijn, dan kun je bij rijschool Apollo 95 eventueel ook meerdere keren per week gebruik maken van rijles. Het is vanzelfsprekend dat je dan ook sneller toe bent aan het praktijkexamen om je rijbewijs te behalen. Bij rijschool Apollo 95 in Almere is het tevens mogelijk om een tussentijdse toets te doen. Dit beveel ik dan ook van harte aan. Dit vormt een prima voorbereiding op het praktijkexamen en geeft je een inzicht in waar je staat in de opleiding.

rijschool Apollo 95 in Almere

Rijschool Apollo 95 in Almere

Professionele rijschool in Almere

In mijn rijschool in Almere bied ik verschillenden soorten lespakketten aan. Daarbij heb ik de beschikking over twee verschillende lesauto’s. Uiteraard is het aan jou om te bepalen of je in een automaat of een schakelauto wilt leren rijden. Bij rijschool Apollo 95 in Almere kan het allebei. Aan de hand van de proefles raad ik je een bepaald lespakket aan. Dit wordt beoordeeld aan de hand van je vaardigheden. Natuurlijk is het is ook mogelijk om losse lessen bij mij af te nemen. Welk lespakket je ook kiest, ik zorg altijd voor een rijles dat past bij jouw niveau en leertempo. Het verkeer in Nederland wordt steeds drukker. Natuurlijk wil ik je hier op een rustige en verantwoorde wijze kennis mee laten maken. Dit doe ik door je van de juiste begeleiding te voorzien. Wanneer je voor het eerst in een auto zit, zul je namelijk merken dat je veel handelingen moet verrichten tijdens het rijden. Daarom is het van groot belang om te leren in je eigen tempo. De rijlessen die ik aanbied zijn dan ook altijd professioneel en tegen een gunstig tarief. Bij afname van een pakket betaal je zelfs minder dan bij afname van losse lessen. Ook als je hinder ondervindt van faalangst ben je bij rijschool Apollo 95 in Almere aan het juiste adres. Neem voor meer informatie contact met mij op. Ik voorzie je graag van het juiste advies.

Neem contact op met ons