Rijschool Almere

Rijschool Apollo 95 is werkzaam binnen de gemeente Almere, daar verzorgen eij vele verschillende rijlespakketten voor leerlingen die een goede rijschool zoeken met een zeer gunstig tarief.

Je kunt bij ons kiezen of je je liever rijles volgt in een schakel auto of in een automaat of je laten informeren door een van onze instructeurs.

Volg de rijles die bij jouw past in Almere

Om goede inschatting te kunnen makken in benodigde aantal rijlessen bieden we voor schakel of automaat rijlessen gratis proefles van 90 minuten. Tijdens deze proefles kijken we naar wat jou kwaliteiten zijn en aan de hand daarvan zullen we een lesprogramma opstellen dat past bij jouw agenda en jouw tempo. Haal je rijbewijs op jouw tempo in Almere en omstreken.

Bij Rijschool Apollo 95 bent u dus aan het juiste adres voor al uw rijbewijzen.

Wij hebben ruime ervaring op het gebied van begeleiden van leerlingen met faalangst, ADHD of ADD. En ook hebben wij ons gespecialiseerd in opfriscursussen voor 70 plussers die de rijtest moeten doen bij CBR in Amsterdam.

Wij begrijpen dat een rijles in het Gooi door de drukte van het verkeer voor veel mensen best angstig kan zijn daarom nemen wij de tijd voor al onze leerlingen om dit in goede banen te leiden.

Neem contact op met ons